7 lutego – poniedziałek

  • pieczarkowa z makaronem 250ml;
  • udko pieczone z kurczaka 100g, ziemniaki 150g, sałata z pomidorami i fetą 100g;
  • kompot 200ml, owoc;
  • podwieczorek: ciastka zbożowe, sok owocowy.

8 lutego – wtorek

  • rosół 250ml;
  • kotlet mielony 100g, ziemniaki 150g, buraki zasmażane 100g;
  • herbata z cytryną 200ml, owoc;
  • podwieczorek: ciasto drożdżowe, mus owocowy.

9 lutego – środa

  • zupa grochowa z kiełbasą 250ml;
  • naleśniki z serem i śmietaną 250g, kompot 200ml, owoc;
  • podwieczorek: ciasto z kruszonką, owoc, sok.

10 lutego – czwartek

  • kartoflanka z pomidorami 200ml;
  • pieczony filet z kurczaka 100g w sosie z warzywami 100g, ryż 150g;
  • kompot 200ml, owoc;
  • podwieczorek: rogal maślany, soczek.

11 lutego – piątek

  • zupa z soczewicy 250ml;
  • miruna panierowana 100g, ziemniaki 150g;
  • surówka z kapusty pekińskiej z cykorią i pomidorkami 100g;
  • herbata z cytryną i miodem 200ml, owoc;
  • podwieczorek: ciastko owsiane, mus owocowy, owoc.

Z PRZYCZYN TECHNICZNYCH JADŁOSPIS MOŻE ULEC ZMIANIE