7 lutego – poniedziałek
- pieczarkowa z makaronem 250ml;
- udko pieczone z kurczaka 100g, ziemniaki 150g, sałata z pomidorami i fetą 100g;
- kompot 200ml, owoc;
- podwieczorek: ciastka zbożowe, sok owocowy.
8 lutego – wtorek
- rosół 250ml;
- kotlet mielony 100g, ziemniaki 150g, buraki zasmażane 100g;
- herbata z cytryną 200ml, owoc;
- podwieczorek: ciasto drożdżowe, mus owocowy.
9 lutego – środa
- zupa grochowa z kiełbasą 250ml;
- naleśniki z serem i śmietaną 250g, kompot 200ml, owoc;
- podwieczorek: ciasto z kruszonką, owoc, sok.
10 lutego – czwartek
- kartoflanka z pomidorami 200ml;
- pieczony filet z kurczaka 100g w sosie z warzywami 100g, ryż 150g;
- kompot 200ml, owoc;
- podwieczorek: rogal maślany, soczek.
11 lutego – piątek
- zupa z soczewicy 250ml;
- miruna panierowana 100g, ziemniaki 150g;
- surówka z kapusty pekińskiej z cykorią i pomidorkami 100g;
- herbata z cytryną i miodem 200ml, owoc;
- podwieczorek: ciastko owsiane, mus owocowy, owoc.
Z PRZYCZYN TECHNICZNYCH JADŁOSPIS MOŻE ULEC ZMIANIE